Näeb välja nagu kana? |
Rümba tükeldamisel eraldad koodid ja paned kuivmarinaadi, natuke rosmariini, soola-pipart, küüslauku, seekord sai natuke muskaati ja koriandrit..no mis veel näppu jääb. Kui rümp või rümbad on tükeldatud, teise kategooria liha hakklihaks tehtud, tagakints või paar sarnases kuivmarinaadis suitsutamist ootamas ja kõik see kenasti vaakumis sügavkülmas, on paras aeg koodid ahju visata.
Elu on näidanud, et antud juhul on lahtine vorm parem ja muud polegi, kui lisada paar peotäit sibulaveerandikke, soru punast veini ja purustatud tomatid. Hetkel on mingi errori tõttu purustatud tomatid otsas ja nii leidsin sahvrist purgi sügisel valmistatud letsot. No ei ole halvem. Ahi 160 kraadi peale ja 2h pärast saab asuda nautima. Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar