Metssea ribi
Vaja läheb malmist ahjupotti kaanega, umbes 4..5 kg suurust ribitükki, mett, soola, pipart, köömneid, küüslauku, porgandit, kuivatatud musti ploome ja 2 apelsini. Üldjoontes läheb liha ca 200 c temperatuuriga ahju umbes 3..4 tunniks, kusjuures õrnem kraam tasub lisada viimasel pooltunnil. Tulemuseks on väga hea kerge apelsinimaitsega liha.
Kõrvitsasalat
Millegipärast ei sünni mitte ükski kaubandusvõrgus müügil olev kõrvitsatoode suu sissegi võtta. Tegelikult on kõrvitsasalati tegemine lihtsamast lihtsam - vaja läheb kõrvitsat, ebaküdooniaid, mõned nelgiterad ning natuke suhkrut. Koorimine, tükeldamine ja keetmine võtab kuni tunni ning valmis ta ongi.
neljapäev, 25. detsember 2008
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar