reede, 10. september 2010

Mädarõikaviin

Kui nüüd keegi pildi järgi arvab, et olen pudelisse võiseeni villinud, siis see ei ole päris õige.

Kuna hoidistamine on käsil, saagu veel üks lihtne ja hea retsept kirja, mis on üsnagi seentega seotud.

Tervisliku napsu valmistamise protseduur on väga lihne - on tarvis pudel viina ja jupp mädarõikajuurikat. Mädarõigas puhastada (mina kaapisin noaga), pesta ning lõigata pikkadeks ribadeks. Ribad toppida pudelisse ja lasta umbes 2 nädalat seista. Maitset saab hinnata värvi järgi, üldiselt selline kerge kollakas on kõige parem, kuid eks kogemus tuleb katsetega.

2 kommentaari:

  1. Kui järgmine kord meie juurde tulete, siis palun natuke nendest hõrgutistest kaasa võtta

    Riina

    VastaKustuta
  2. Kui lisada pudelisse ka supilusikatäis mett, saab jook veelgi parem.

    VastaKustuta