reede, 8. oktoober 2010

Veinisnäkk.. nostalgiaga

Praktiline vajadus tulenevalt kuu- puhastusest tingis sügavkülmade revideerimise. Leiuks osutus megapakend vürtsikilusid.

Nojah, kilu, eriti just vürtsikilu, ei assotsieeru veiniga. Isegi valge veiniga mitte.. kuigi võiks.

Ühesõnaga leidsin, et liblikustamine aitab oluliselt ruumi säästa ning tõstab oluliselt reageerimiskiirust hilisematele võimalikele produktidega ette võetavatele operatsioonidele. Muu hulgas viskasin peotäie fileesid muna-piima segust läbilastuna pannile ja täpselt see see ongi - kerge, suve ja merd meenutav snäkk valge veini kõrvale.

Pildil väike osa liblikustamise tulemitest. Toidupildid on kaunid.

PS. Ärge seda poekiludega järgi tehke.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar