pühapäev, 18. november 2012

Suitsukobras

Suitsukobras on ilgelt hea närida. Aga teha on keeruline.. kõikse keerulisem on kopra hankimine. Kui siiski peaks see õnnestuma, toimeta järgmiselt..

Lõika rümp keskelt risti pooleks, niiviisi on lihtsam opereerida. Siis nädalaks soolvette, no igasuguseid muid maitseaineid võid ka lisada. Mul oli jalus loorberit.. hmm.. pildi järgi ilmselt siis ka paprikapulbrit ja muidugi pipart.

Järgimine etapp on juba nädal hiljem, kõigepealt suitsuahi kütte ja samal ajal kopratükid korra kupatada. Ja siis suitsu, mul oli seekord ca 12 tundi, kuumust peab ka olema aga parasjagu, kuna sügisene kobras on siiski üsna rasvane. Hiljem pimetestis degusteerijad arvasid, et pole elus varem nii head sinki saanud. Noja õigus neil oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar