kolmapäev, 16. september 2015

Paprikakaste


Põhimõtteliselt virutasin selle retsepti kellegi Pireti blogist aga kuna kaste sai hea ja teinekord ei viitsi mujalt otsida, kopeerin väikeste modifikatsioonidega ka siia.

Niisiis, kui kasvuhoones hakkab paprikaga uputama ja midagi mõistliku enam teha ei oska, saab jäägid keereta maitsvaks vürtsikaks kastmeks ja seda talv läbi tarbida.

Paprikad lõikasin viiludeks ja grillisin praeahjus nii, et seest pehmed ja peal kerge grillijälg ka olemas. Nüüd tuleb blender ära laadida, kõigepealt mõistagi paprikad, siis pakk kuni kaks paprikapulbrit, tunde järgi balsamiäädikat, tšillipulbrit, paar supilusikatäit mett, pool pesa küüslauku ja soola. Originaalretsept nägi ette ja musta pipra ja oliiviõli, mina jätsin need aga panemata, kuna paprika piserdasin enne grillimist nagunii öliga üle. Ja valmis ta ongi, liha kõrvale super hea!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar